SUZUKICAVALCADE.BE

  • Vergroot lettergrootte
  • Standaard lettergrootte
  • Verklein lettergrootte
Home Raid Raid 2014 Nederland

Het was weer een super weekend en dit zekerst te danken aan Henk, Ron, Ellen en Ingrit.

Noren, Finnen, Belgen, Engelsen en Nederlanders waren aanwezig.

Het weer was niet top maar ook niet slecht. De uitgezochte plaats en omgeving was prachtig. Zowel zaterdag als zondag hebben we met Henk en Ingrit aan de top een super leuke toer gehad. Onze vrienden Nederlanders hadden een leuke verassing voor ons. Dit was met een zwaar militair voertuig een uitstap door km grote natuur rond toeren en dit allemaal milieu vriendelijk. De uitgezochte plaats waar we s ’avonds zijn gaan eten was ook super alles voor ons alleen voorbehouden, wat een luxe. En dan spreek ik nog niet van het eten gewoon lekker.

In onze jaarlijkse avond meeting is ook definitief volgen de jaar onze jaarlijkse treffen in Noorwegen.

Hier hebben we ook van onze vrienden Finnen een stikker gekregen met het traditionele logo op.

Ik zelf heb van de Europa president een jas gekregen met de verschillende logos er op dit voor al mijn foto’s en filmen die ik tijden al die jaren zonder een te missen heb gemaakt. Besten dank aan allen die daar waren en hoop jullie allemaal weer te zien in Noorwegen en….

Don't forget if you don't come to tomorrows Cade Raid, others will not come in the future and the Cade Raids will perish.   

 

 

 

 

De Cade Raid is van 04 tot en met 07 juli 2014 

In 2014 wordt de raid weer georganiseerd in Nederland. Het voorwerk is gedaan. Wij hebben gezocht naar een locatie waar zowel een hotelfaciliteit als een kampeergelegenheid beschikbaar is.

In Havelte hebben wij een mooie locatie gevonden. Het betreft hier een compleet wooncomplex waar ook vaker groepen komen. Het gaat om 13 kamers met in totaal 39 bedden.

mooi oavelt

Hierbij is ook een grote eetzaal met bar, kookgelegenheid en ontspanningsruimtes. Naast het woongebouw is een grasveld waar wij meerdere tenten neer kunnen zetten. Dit alles onder volledige vrijheid zonder inmenging van de overige gasten. De camping heeft een zwembad en meerdere campingfaciliteiten waar gebruik van gemaakt kan worden. Probleem is dat wij dit in zijn geheel moeten bespreken. De totale kosten moeten verdeeld worden over alle deelnemers. Hoe meer deelnemers hoe lager de kosten. Op dit moment ziet het er naar uit dat de kosten, bij 30 deelnemers, uitkomt op een bedrag van rond de 225 Euro per persoon. Meer deelnemers maakt de verdeelsleutel anders en daardoor kan de prijs lager worden. Dit is inclusief 3 overnachtingen, 3 x ontbijt, 1 x Hollandse maaltijd, 1 x bbq en 1 x uit eten in een restaurant

 

unpublish f2

voor meer foto's en beschrijving "klik de onderstaande link"

http://www.marinushoeve.nl/familieweekend-drenthe


Theehuis "het Hunnebed" 

Hier hebben wij een zaal in het restaurant besproken waar wij met de gehele groep kunnen eten. Er is deze avond een beperkte kaart en de kosten van deza vond is in de totaalprijs opgenomen.

interieur2012 01

Bij het Theehuis is ook een overkapping aanwezig waar we bij slecht weer kunnen BBQen.

clip image006

Het Theehuis is op een andere locatie dan het verblijf. Loopafstand is ongeveer 800 meter / 10 minuten


Voor de organisatie is het belangrijk op tijd te weten wie dit weekend aanwezig wil zijn. Dit heeft te maken met de kosten en afspraken welke nog met diverse leveranciers gemaakt moeten worden. Geef je snel op! Er zijn 13 kamers (Nog 11 vrij)waarvan een aantal met vier bedden. Er kunnen bedden bijgeplaatst worden.

Voor opgave of vragen kan je een mail sturen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien.

 

Who's Online

We hebben 5 gasten online

facebook

Last Update:
01-04-2020 11:08